O meni

Sven Erić
Sven ErićFeldenkrais pedagog
Posjeduje licencu za izvođenje Awareness through movement® grupnih lekcija, a 2011. godine završava Artem Feldenkrais teacher training i dobiva dozvolu za individualnu poduku Funkcionalne integracije®.

Tko sam ja?

Sven Erić rođen je 1979. godine u Zagrebu. Znatiželjan i svestran, od malih nogu višak energije usmjerava na različite fizičke aktivnosti od kojih najviše postiže u biciklizmu. Ljubav prema kotačima prenjela se i na motocikle, a teška prometna nesreća u gimnazijskim danima (1995.) obilježava daljnji tijek njegovog života.

Nakon oporavka unatoč lošijim prognozama postupno se vraća svakodnevnim aktivnostima. Uspješno maturira i upisuje Pravni fakulet, no previše teorije i statike uz nedostatak kreativnosti rezultira odustajanjem od odvjetničke karijere te se uz sugestiju supruge 2001. godine odlučuje upisati studij Radne terapije na ZVU.

Tijekom studija i nakon diplome 2004. godine radi i provodi kratko vrijeme u Njemačkoj. Po povratku odrađuje pripravnički  staž i istovremeno odlazi na stručna usavršavanja za tretmane neurološke problematike (Bobath, Normalni pokret). Slijedeće godine provodi u interdisciplinarnom centru gdje je radi s osobama neurološke i ortopedske problematike a 2008. godine odlučuje se za studij Feldenkrais® metode u Njemačkoj pod vodstvom senior trenera Jerry Karzena.

Oženjen je i ima četvero djece, s kojima provodi većinu slobodnog vremena, ostatak je namijenjen sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Što znam?

ATM
FI

Što radim?

U svom gustom rasporedu Sven ipak nađe vremena i za zadovoljavanja prirodne znatiželje o razvoju čovjeka, psihologiji i pokretu. Od 2009. posjeduje licencu za izvođenje Awareness through movement® grupnih lekcija, a 2011. godine završava Artem Feldenkrais teacher training i dobiva dozvolu za individualnu poduku Funkcionalne integracije®.

Od 2018. Certificirani Assistent Trainer Feldenkrais metode

  • Awareness through movement®
  • Artem Feldenkrais teacher training
  • Funkcionalna integracija®
Sven Erić i Jerry Karzen
Sven Erić i Jerry Karzen
Naručite odmah

Vježbajte sami kod kuće uz pomoć naših audio lekcija dostupnih na CD-u!

Naručite svoj CD as audio lekcijama sa Feldenkrais radionice SKOLIOZA by: Jerry Karzen već danas!
Naručite odmah