O meni

Sven Erić
Sven ErićFeldenkrais pedagog
Posjeduje licencu za izvođenje Awareness through movement® grupnih lekcija, a 2011. godine završava Artem Feldenkrais teacher training i dobiva dozvolu za individualnu poduku Funkcionalne integracije®.

Tko sam ja?

Sven Erić rođen je 1979. godine u Zagrebu. Znatiželjan i svestran, od malih nogu višak energije usmjerava na različite fizičke aktivnosti od kojih najviše postiže u biciklizmu. Ljubav prema kotačima prenjela se i na motocikle, a teška prometna nesreća u gimnazijskim danima (1995.) obilježava daljnji tijek njegovog života.

Tijekom studija i nakon diplome na ZVU 2004. godine radi i provodi kratko vrijeme u Njemačkoj. Po povratku odrađuje pripravnički  staž i istovremeno odlazi na stručna usavršavanja za tretmane neurološke problematike (Bobath, Normalni pokret). Slijedeće godine provodi u interdisciplinarnom centru gdje je radi s osobama neurološke i ortopedske problematike a 2008. godine odlučuje se za studij Feldenkrais® metode u Njemačkoj pod vodstvom senior trenera Jerry Karzena.

2011. završava školovanje za Feldenkrais pedagoga (praktičara) na ARTEM Feldenkrais Teacher training, Chiemsee 5, u Njemačkoj gdje nastavlja surađivati i nakon certificiranja kao iskusni praktičar a od 2018. i kao internacionalni Asistent trenera. Osim u Njemačkoj, radi i na Feldenkrais edukacijama u Kini i Rusiji.

Oženjen je i ima četvero djece, s kojima provodi većinu slobodnog vremena, ostatak je namijenjen sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Što znam?

ATM
FI

Što radim?

U svom gustom rasporedu Sven ipak nađe vremena i za zadovoljavanja prirodne znatiželje o razvoju čovjeka, psihologiji i borilačkim vještinama. Od 2009. posjeduje licencu za izvođenje Awareness through movement® grupnih lekcija, a 2011. godine završava Artem Feldenkrais teacher training i dobiva dozvolu za individualnu poduku Funkcionalne integracije®. 

Od 2018. kao  Certificirani Assistent Trainer Feldenkrais metode radi na profesionalnoj Feldenkrais obuci na internacionalnim treninzima u Njemačkoj, Rusiji i Kini

  • Awareness through movement®

  • Funkcionalna integracija®

  • Feldenkrais praksa Zagreb

  • Artem Feldenkrais teacher trainings, Germany

  • Moscow international Feldenkrais training programs, MIFT1, MIFT2

  • China Feldenkrais training programs

Sven Erić i Jerry Karzen
Sven Erić i Jerry Karzen
Naručite odmah

Vježbajte sami kod kuće uz pomoć naših audio lekcija dostupnih na CD-u!

Naručite svoj CD as audio lekcijama sa Feldenkrais radionice SKOLIOZA by: Jerry Karzen već danas!
Naručite odmah